Be Picky: 7 favorieten voor een herfstwandeling!

Het is herfst! Lekker naar buiten, voor een mooie herfstwandeling. Met een extra laag voor de warmte: een vest of een sjaal. Ben je toe aan wat nieuws? Christine en Anjolieke zochten samen de duurzame favorieten voor een herfstwandeling bij elkaar. Square1magazine ism met Nukuhiva: BePicky – herfstwandeling!

 

Top Alchemist

Elegante top van het Nederlandse Alchemist, gemaakt van 100% tencell in Portugal. Alchemist is lid van de Fair Wear Foundation. 

Cape Karigar

Deze cape is ontworpen in Amsterdam en aangemaakt in kleine oplage door getalenteerde artisans in de Himalayes in India. Gemaakt met traditionele weeftechnieken en van 100% merinowol. 

Ketting A Beautiful Story 

Bliss Citrien goud ketting is een vergulde ketting van messing met Citrien edelstenen. Gemaakt in Kathmandu door Artisans Workshop. 

Vest ArmedAngels 

Warm vest gemaakt van 55% biologische wol en 45% biologisch katoen, beiden GOTS gecertificeerd. ArmedAngels is lid van de Fair Wear Foundation.

Broek Wunderwerk 

Zwarte stoere denim gemaakt van GOTS gecertificeerde bio-katoen. Wunderwerk is een Duits merk dat uitsluitend duurzame materialen gebruikt. 

Laarsjes Toms 

Bosgroene suède booties met uitneembare inlegzool. Voor elk paar schoenen dat Toms verkoopt, wordt er een paar schoenen weggegeven. Denk aan winterlaarzen, schoenen die bij een schooluniform passen en sportschoenen.

Tas Nuvi Nomad

Tas met blad structuur nog zichtbaar – 100% vegan, waterbestendig en licht is dit leer van de teak boom. Nuvi Nomad heeft er tassen en portemonnees van gemaakt. Ze zijn te koop via hun kickstarter!

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.