Wear, Repair, Share Weekend! 23 t/m 25 juni

Een duurzame garderobe? Square1 en Nukuhiva hebben de ideale zomerse mix gevonden. Een combinatie van fair & pre-loved en vintage fashion. Treasures waar je zo blij van wordt dat je ze in een doos wil bewaren, repareren en doorgeven. Wear, Repair, Share. Repeat. 

In het Wear, repair, share, repeat -weekend van 23 – 25 juni komen deze elementen samen. Met advies over stijl (wear), een pop up repairshop (repair), op de foto in je favoriete kledingstuk (treasure) en tips over ruilen en tweedehands shoppen (share).

  • Nudie Repair-shop: Laat je Nudie Jeans repareren in de pop-up repairshop. Jeremy van Nudie jeans komt broeken repareren en verteld ook graag over Nudie Jeans. Hij is vrijdagmiddag in Utrecht en zaterdagmiddag in Amsterdam van +/- 12 tot 17 uur.
  • Laat je favoriete outfit op de foto zetten door onze topfotograven. Chantal Aimée Ehrhardt fotografeert zaterdagmiddag in Utrecht en Cindy van Rees op zaterdagmiddag in Amsterdam. We zijn benieuwd naar het verhaal achter jouw outfit. Misschien heb je iets gekregen, of tweedehands gevonden, of iets bijzonders meegemaakt in een kledingstuk. Laat jezelf professioneel op de foto zetten en share your story✨
  • Lever kleding in die je niet meer draagt, voor een tweede leven in de RESHARE STORE-box van het Leger des Heils.
  • Ontdek onze zomerse fair fashion collectie met onder andere nieuwe jurkjes van People Tree en nieuwe collectie van ArmedAngels.
  • Tips voor tweedehands shoppen en ruilen, met oa kledingruilpakket van de Schone Kleren Campagne.

Wanneer? 23 t/m 25 juni 2017
Waar? Nukuhiva winkels in Utrecht & Amsterdam. 
Waarom?Square1magazine werkt samen met Nukuhiva. Dit is een online magazine boordevol tips en inspiratie voor slowfashion en sustianable style. 
In samenwerking met Nukuhiva lanceert Square1 een tweede print editie over ‘Colour your wardrobe’ eind 2017! 
De eerste editie van het magazine vind je hier
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.