Note to self: ook als het eng is, ga maar gewoon, doen!

De afgelopen weken waren druk, zo druk dat ik het gevoel had steeds achter de feiten aan te lopen. Erger nog, ik denk dat ik dat, zeker content wise, altijd doe. Ik maak veel foto’s, en zelfs blogs, maar heb geen tijd om het te delen. En als ik het dan zou willen delen is het soms al niet meer heel recent. En dat is prima, want je bent niet met snelle dingen bezig, maar juist met slow. Toch? – door Anjolieke

Slow, quick, slow

Ik roep in ieder geval zelf altijd heel hard dat ik dat allemaal prima vind om heel rustig aan te doen met alles, maar soms ben ik wel even jaloers op mensen die op tijd blogs plaatsen, nieuws delen. Dat ik daarbij waarschijnlijk ook maar een deel van de werkelijkheid zie snap ik. Maar ik heb dus soms een innerlijke tweestrijd: sommige dingen mogen slow, zoals een wijntje drinken, met mijn kids spelen. En andere dingen liever niet, ik hou ervan om met sommige (vooral saaie en creatieve dingen) een beetje tempo te houden; sommige dingen werken voor mij beter als ik er niet hele avonden over na ga denken. (zoals de nieuwe header waar ik net serieus 1,5 uur mee bezig ben geweest). Wat zou me tegenhouden?

Ben ik stiekem toch te kritisch naar mezelf toe?

Mogelijk niet perfect geformuleerd, maar dat is nu exact waarmee het begint. Kritisch zijn is heel belangrijk, maar niet zo kritisch dat je allemaal mooie dingen laat liggen, omdat je bang bent voor een mening. Dus als header de meest toepasselijke foto, van een paar maand geleden, in een super leuke vintage outfit, bedoeld voor een outfit blog. Na heel veel twijfel, nog steeds geen blog over gemaakt. Misschien ga ik dat eindelijk wel doen 😀 Oftewel: note to self: ook als het eng is, ga maar gewoon, doen!

Minimalistische maandag

Dus nu even nog geen update van de Dutch Sustainable Fashion Week, of iets over mijn magazine, daar ga ik nog genoeg over vertellen. Maar vooral een hele toffe inspiratiebron voor de minimalistische maandag.

 

Karl Blossfeldt, een meester in minimalisme, wat mij betreft. De schoonheid, de eenvoud, fantastisch. Linkjes komen van een geweldige site, helemaal zonder toestemming, maar ga ze vooral daar bekijken <3

Daar wordt ik nou helemaal gelukkig van, inspirerend eenvoudig. Welke kunstenaar inspireert jou?

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.