Kleurrijke kleding: Jason King!

Het is grauw buiten en je wil wel wat kleur in je garderobe? Square1magazine ging voor deel 2 van deze fall (nou ja, herfstachting winter ;)) inspiration weer op pad met Out of the Green Closet. Je eigen evergreens gecombineerd met items van de geweldige winkel Jason King in Utrecht.

Waar gehaald? Bij Jason King in Utrecht.

Woon je in Utrecht dan ben je er vast al vaker langs gefietst, ze zitten namenlijk aan de Oudegracht, maar hierna ga je er zeker een keer heen. Een overzichtelijke winkel met een fris en kleurrijk aanbod van verrassende merken, waarvan veel ook duurzaam zijn.

Het verhaal achter Jason King

Ingrid Kruyen (een van de twee oprichters): “Jason King gaat al een tijdje mee. Sinds het begin zijn we altijd opzoek naar een bepaalde originaliteit en kwaliteit.  Dat resulteerde toen in allerlei onbekende kleine merken.  Die waren in die tijd, toen woorden als duurzaam, fairtrade en organic nog geen deel uitmaakten van ons vocabulair eigenlijk al heel duurzaam. Ze waren kleinschalig dus de productie was bijvoorbeeld sowieso hier in Europa.”

Bewust, Jason King, capsule, duurzaam, herfstinspiratie
De winkel van Jason King aan de Oude gracht in Utrecht

“Inmiddels worden consumenten steeds bewuster. Mede daardoor blijven we zoeken naar duurzame merken die bij onze winkel passen.

We hebben altijd van vernieuwing
en eerlijke materialen gehouden.

Zo hebben we, naast de bekendere merken als Komodo en Wunderwerk,  voor de jongens bijvoorbeeld Knowledge cotton apparel en Recolution en voor de dames hebben we ook nog verschillende andere merken zoals Nix, Globe Hope en Paala. Ook zie je vaak dat bestaande merken een organic-lijn aan hun collectie toevoegen.”

Had je deel 1 nog niet gezien? Die vind je hier!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.